Bedre Bad - Bedre Energi
Center Middelfart

Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
+45 6913 6500
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart har vi mange års erfaring indenfor en bred vifte af opgaver, herunder alt indenfor VVS, bad og energi. Fælles for alle de nævnte opgavetyper er, at de bliver løst med den samme engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så kontakt os endelig, og lad os være din samarbejdspartner til din næste opgave eller dit næste projekt.

Vi er uddannet Certificerede Energivejledere og Vådrumsinstallatører. Dette er din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til løsning af opgaver og projekter i høj kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart er klar over, at vi befinder os, og opererer i et markedet, som løbende er i udvikling. At være opdateret med den nyeste viden og de nyeste teknologier er derfor nødvendigt. Vi er medlem af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi og vi sikrer os igennem dem adgang til den nyeste viden gennem en lang række kompetente kollegaer, uddannelser og kurser.

Har du derfor brug for en ekspert indenfor VVS, bad eller energi, så tag endelig kontakt til os. Vi tager en helt uforpligtende snak om dit projekt, og hvordan vi i samarbejde løser den på den mest effektive måde. 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage snarest muligt.