Gratis energiberegning
til boligejere

Bliv fyldt med energi - mød Certificeret Energivejleder i Byggecentrum Middelfart.

 

Skal du renovere og forbedre din nuværende energiløsning, så du får bedre udnyttelse og billigere energi? Har du brug for en energiberegning af huset? Så start i udstillingen hos Bedre Bad – Bedre Energi Center i Byggecentrum Middelfart.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Center får du adgang til den nyeste viden inden for energieffektive varme- og energiløsninger. Med en energiberegning får du en god idé om mulighederne for at energioptimere dit hus.

Energiberegning af hus

Få lavet en gratis energiberegning og se, hvor stor besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus. Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh, og hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter, beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek. Her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer og forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Din beregning starter her:

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Tag en uforpligtende snak med en Certificeret Energivejleder 

Søndage i lige uger finder du en Certificeret Energivejleder i vores udstilling i Bedre Bad - Bedre Energi Center. Her kan du høre om effektive varme- og energiløsninger og få lavet en gratis beregning/screening på din potentielle besparelse ved energioptimering af boligen.

Vores energivejledere er eksperter i jordvarme, varmepumper, solceller, pillefyr og mange andre energi- og varmeløsninger. Læs mere her.