Book badkonsulent

Her kan du bestille tid hos en ekspert i badmiljøer. Vores ekspert i badmiljøer hedder Helle og hjælper dig som kunde med inspiration og rådgivning, når det nye badeværelse skal bygges eller det gamle skal renoveres. Det er helt gratis at kontakte Helle, så hvorfor ikke gøre det?

Meget mere end rådgivning til badeværelse

Når du booker vores badkonsulent, booker du ikke bare råd og vejledning, men også faglig viden vedrørende de produkter og løsninger som du kan finde i vores webshop. Du får samtidig også en faglig forståelse for, hvorfor enkelte produkter er bedre end visse andre - ikke bare brugsmæssigt men også økonomisk. Eksempelvis kan vi undersøge vandudledningen på toilettet og se om der kan spares penge ved at skifte det gamle ud til et nyt og mere vandbesparende toilet. Ønsker du at spare penge på dit badeværelse bør du tage et kig på vores mange energi- og vandbesparende løsninger på siden her

Når du booker en badkonsulent, kan du frit spørge ind til økonomien i et nyt toilet til badeværelset eller nye armaturer og vandhaner. Vi er nemlig eksperter og kender til de flestes ønsker og behov. Uanset hvad du er på jagt efter og hvilke behov du har brug for at få dækket til badeværelset, så finder du det helt sikkert hos os. Du kan også få inspiration her eller besøge os i udstillingscenteret.

Du booker nemt en badkonsulent via Byggecentrum Middelfarts hjemmeside – husk at vælge 'Bedre Bad':

Book badkonsulent

 

Læs mere om bad her: