Book din EGEN
badkonsulent

Helle sætter tid af til dig


 

Her kan du bestille tid hos en ekspert i bademiljøer – hun hedder Helle, og hun hjælper dig med inspiration og rådgivning til et nyt badeværelse.

Når du booker en badkonsulent, så booker du ikke bare råd og vejledning, men også faglig viden omkring produkterne vi sælger via vores webshop. Du får en faglig forståelse for hvorfor enkelte produkter performer bedre end andre - ikke bare brugsmæssigt, men også økonomisk. Eksempelvis er der mange penge at spare på vandudledningen på enkelte toiletter. Så når du booker en badkonsulent så kan du frit spørge ind til økonomien omkring nyt toilet til badeværelset eller nye armaturer og vandhaner som de også kaldes. Vi er eksperter, men ikke for fine til at kalde produkterne hvad de er. Derfor skal du ikke være bekymret når du kommer og besøger os omkring hvad du kalder badeværelsestilbehøret. VI kender nok de fleste ord efterhånden. Så uanset hvad du er på jagt efter til badeværelset så finder du det helt sikkert hos os. 

Tidsbestillingen foregår via Huset Middelfarts hjemmeside – husk at vælge kategorien 'Bedre Bad'.

Når du afslutter bestillingen på deres hjemmeside, så kan du lukke vinduet ned og søge mere inspiration til dit drømmebadeværelse her på siden – vi ses.

Book badkonsulent