EKSPERTRÅDGIVNING
OM BADEVÆRELSER 

Går du med tanker om renovering af dit gamle badeværelse eller måske et helt nyt af slagsen? Og mangler du inspiration til indretning af badeværelset? Så hils på Helle, vores dygtige badkonsulent i udstillingen.

Inspiration og indretning af badeværelser

Med mere end 15 års erfaring inden for design og indretning af badeværelser kan man vist roligt kalde Helle for ekspert. Hun kender alt til badeværelsesmøbler, -tilbehør, materialer og muligheder og kan yde kyndig vejledning, inden I vælger det ene eller det andet. Helle er en guldmine af idéer og inspiration til indretning af badeværelse, og hendes råd og vejledning er tilmed ganske gratis.

bedre-bad-helle-raadgivning

Book gratis eksperthjælp

Book et møde med Helle og få inspiration og gode råd til indretning af badeværelse. Helt gratis.

Helle er på pinden i badeværelsesudstillingen næsten hver dag, men det er en god idé at bestille en tid, for hun er nemlig efterspurgt. Tidsbestillingen foregår via Huset Middelfarts hjemmeside – husk at vælge kategorien 'Bedre Bad'.

 

Book badkonsulent


Få en snak med en certificeret vådrumsinstallatør

Hvis du mangler gode råd om vvs-installationer i dit nye badeværelse, kan du møde en certificeret vådrumsinstallatør søndage i lige uger. Certificeringen er udviklet i tæt samarbejde med Teknologisk Institut, så du bliver mødt med de bedste råd.