EKSPERTRÅDGIVNING
OM BADEVÆRELSER

Helle for nyt drømmebadeværelse

 

Går du i tanker om renovering af dit gamle badeværelse eller måske et helt nyt af slagsen? Og mangler du inspiration til indretning af badeværelset? Så synes vi, du skal hilse på Helle, vores dygtige badkonsulent i udstillingen.

Inspiration og indretning af badeværelser

Med mere end 15 års erfaring inden for design og indretning af badeværelser kan man vist roligt kalde Helle for ekspert – hun er en uundværlig hjælp. Hun kender alt til badeværelsesmøbler, -tilbehør, materialer og muligheder og kan yde kyndig vejledning, inden I vælger det ene eller det andet. Helle er kort sagt en guldmine af idéer og inspiration til indretning af badeværelse, og hendes råd og vejledning er tilmed ganske gratis.

bedre-bad-helle-raadgivning

Book gratis eksperthjælp

Book et møde med Helle, og få inspiration og gode råd til indretning af badeværelse. Det er gratis.

Helle er på pinden i badeværelsesudstillingen næsten hver dag, men det er en god idé at bestille en tid, for hun er nemlig efterspurgt. Tidsbestillingen foregår via Huset Middelfarts hjemmeside – husk at vælge kategorien 'Bedre Bad'.

Når du afslutter bestillingen på deres hjemmeside, så kan du lukke vinduet ned og søge mere inspiration til dit drømmebadeværelse her på siden – vi ses.

 

Book badkonsulent


Få en snak med en Certificeret Vådrumsinstallatør

Hvis du f.eks. mangler gode råd omkring vvs-installationerne i dit nye badeværelse, så kan du også møde en Certificeret Vådrumsinstallatør søndage i lige uger. Certificeringen er udviklet i tæt samarbejde med Teknologisk Institut, så du kan forvente at blive mødt med de bedste råd.