Inspiration til nyt badeværelse

Dit nye drømmebadeværelse starter i Middelfart

Oplev de bedste produkter til badeværelset

I HUSET Middelfart, Danmarks største byggeudstilling, byder Bedre Bad - Bedre Energi Center alle velkommen til en af landets største og flotteste badudstilling med inspiration til drømmebadeværelset. Du finder 600 m2 med spændende ideer til badeværelset.

Vi har mange badmiljøer med de nyeste trends og produkter fra branchens største og bedste brands som f.eks. Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Vola, Unidrain, BWT, Glassolutions og Quooker.

Kom og få inspiration til badeværelse og en snak med en badeværelsesekspert. Vi hjælper dig videre i processen og kender alt til praktiske og moderne badeværelser samt andre smarte løsninger.

udstilling med badeværelse inspiration og badeværelsesrådgiveremange badeværelser inspiration fås her

Inspirerende bademiljøer

I de flotte badmiljøer kan du opleve produkterne helt tæt på og få et ”hands on” indtryk af, hvordan de vil fungere i hverdagen. Der er lige fra vandhaner og toiletter til badeværelsesmøbler og -tilbehør. Udstillingens åbningstider starter hver dag kl. 10.

Klik her for at se adresse og kontaktoplysninger.

Gratis rådgivning

Udstillingen er bemandet med dygtige fagfolk, der altid står klar med råd, inspiration og vejledning til badeværelset – også om energiforbedringer. Du kan booke tid her, så du har en badkonsulent helt for dig selv. Vi hjælper dig videre i processen uanset om du er i markedet for et nyt lille badeværelse eller et prisestimat på forvandling af gammelt badeværelse til nyt.

få badeværelse inspiration af ekspert i rådgivning badeværelse

Tegn din drøm om nyt badeværelse

Her på siden kan du selv prøve at tegne dit badeværelse i vores gratis online tegneprogram og få gode ideer til indretning af badeværelset. Læs mere her.

Events og nyt i udstillingen

Udover inspiration og gode tilbud til dit badeværelse afholder vi løbende forskellige begivenheder, hvor vi tager aktuelle temaer op og henter spændende eksperter ind, der kan inspirere og rådgive dig på højeste niveau. Hvis du vil følge med i nyheder og events i badeværelsesudstillingen, så følg os på Facebook

Badeværelsesinspiration

HUSET Middelfart er Danmarks største udstilling for byggeri, så skal du vælge ét sted at finde inspiration til indretning af badeværelset, ville HUSET Middelfart være et oplagt bud.

Tager vi noget så simpelt som fliser til badeværelset som eksempel, kan det være svært at beslutte sig om hvilke fliser du skal have lagt på badeværelset. Om hvilke farve, form og størrelser fliserne skal have. For ved fliser er det ikke bare udseendet du skal have in-mente, men også det praktiske aspekt.

For i badeværelset bliver fliser udsat for en masse vand og snavs, hvor det ville være dejligt at have nogle fliser der er nemme at gøre rene og vedligeholde. Og så skal fliser selvfølgelig også være vandafvisende.

Det kunne også være du syntes, det ville være fedt at have nogle badeværelsesfliser til gulvet og have andre slags fliser op ad væggen. Eller supplere væggen med nogle unikke fliser, med noget mønster, hist og her, så væg og/eller gulv bliver mere ”spræl”.

Så har du nogle svære beslutninger at tage i forbindelse med indretningen, så har vi på vores 600 m2 badeværelsesudstilling et hav af badeværelser, hvor du kan finde inspiration til at kunne tage en velovervejet indretnings -og designbeslutning. Her finder du inspiration til det lille badeværelse og det store, inspiration til valg af farve og selvfølgelig får du også en masse inspiration til valg af bad fliser.

 
 
What do you want to do ?
New mail