Inspiration til nyt badeværelse

Vejen til dit nye drømmebadeværelse starter i Byggecentrum Middelfart!

Oplev de bedste produkter til badeværelset her

Byggecentrum Middelfart er Danmarks største byggeudstilling. Her byder Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart velkommen til en af landets flotteste badudstillinger, hvori du finder massere af god inspiration til badeværelset. Udstillingen er på godt 600 kvadratmeter og er spækket med spændende badeværelsesløsninger.

I vores badeværelsesudstilling finder du de nyeste trends og produkter fra branchens største og bedste brands. Her kan bl.a. nævnes Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Vola, Unidrain, BWT, Glassolutions og Quooker.

Besøg os og få inspiration til badeværelse samt en snak med en kyndig badeværelsesekspert. Med vores mangeårige erfaring med praktiske og moderne badværelser kan vi hjælpe dig videre i inspirationsfasen til nyt badeværelse.

Find udstillingens åbningstider og bemanding her.

Det perfekte sted at samle badeværelsesinspiration

Byggecentrum Middelfart er Danmarks største udstilling for byggeri. Hvis du mangler et sted at finde inspiration til indretning af badeværelset, ville Byggecentrum Middelfart være et oplagt bud.

Tager vi noget så simpelt som fliser til badeværelset som eksempel, kan det være svært at beslutte sig om hvilke fliser du skal have lagt på badeværelset. Om hvilke farve, form og størrelser fliserne skal have. For ved fliser er det ikke bare udseendet du skal have in-mente, men også det praktiske aspekt.

For i badeværelset bliver fliser udsat for en masse vand og snavs, hvor det ville være dejligt at have nogle fliser der er nemme at gøre rene og vedligeholde. Og så skal fliser selvfølgelig også være vandafvisende.

Det kunne også være du syntes, det ville være fedt at have nogle badeværelsesfliser til gulvet og have andre slags fliser op ad væggen. Eller supplere væggen med nogle unikke fliser, med noget mønster, hist og her, så væg og/eller gulv bliver mere ”spræl”.

Så har du nogle svære beslutninger at tage i forbindelse med indretningen, så har vi på vores 600 m2 badeværelsesudstilling et hav af badeværelser, hvor du kan finde inspiration til at kunne tage en velovervejet indretnings -og designbeslutning. Her finder du inspiration til det lille badeværelse og det store, inspiration til valg af farve og selvfølgelig får du også en masse inspiration til valg af bad fliser.

Bevæg dig rundt blandt inspirerende badmiljøer

I de flotte badmiljøer kan du opleve produkterne helt tæt på og få et ”hands on” indtryk af, hvordan de vil fungere i hverdagen. Der er lige fra vandhaner og toiletter til badeværelsesmøbler og tilbehør.

Klik her for at se adresse og kontaktoplysninger.

Billeder fra badustilling i Middelfart

udstilling med badeværelse inspiration og badeværelsesrådgiveremange badeværelser inspiration fås her

Få gratis rådgivning fra indretningseksperter

Udstillingen er bemandet med dygtige fagfolk, der altid står klar med råd, inspiration og vejledning til badeværelset – også om energiforbedringer. Du kan booke tid her, så du har en badkonsulent helt for dig selv. Vores badkonsulent hjælper dig videre i processen uanset om du er i markedet for et nyt lille badeværelse eller et prisestimat på forvandling af gammelt badeværelse til nyt.

Events og nyt i udstillingen

Udover inspiration og gode tilbud til dit badeværelse afholder vi løbende forskellige begivenheder, hvor vi tager aktuelle temaer op og henter spændende eksperter ind, der kan inspirere og rådgive dig på højeste niveau. Hvis du vil følge med i nyheder og events i badeværelsesudstillingen, så følg os på Facebook

få badeværelse inspiration af ekspert i rådgivning badeværelse

Læs mere om bad her: