Design badeværelse med gratis tegneprogram

Benyt vores gratis online tegneprogram til at designe dit eget badeværelse

Tegn dit badeværelse og indret med badmøbler

Vores gratis tegneprogram gør det nemt at tegne og designe sit eget badeværelse. Få gode idéer til indretning af badeværelset, når du nemt og bekvemt flytter rundt i badeværelsesindretningen eller plantegning, hvis du er i markedet for omlægning eller udvidelse af badeværelset.

Tegneprogrammet giver dig også mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere - selvfølgelig med udgangspunkt i dit eget baderum.

Når dine idéer om et nyt badeværelse er klar, kan du nemt og uforpligtende sende din tegning til dit lokale Bedre Bad-firma. Så kontakter vi dig snarest muligt og får en snak om løsningen. Vi deler gerne ud af vores inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver til det, som du har drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse.

Vejledning til 3D tegneprogrammet

Du kan tegne dit drømmebadeværelse med det samme! Du vælger selv i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Det gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

God fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse.

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

Design badeværelse – så nemt er det

Det er nemmere end det lyder at bruge dette tegneprogram til badeværelse. Klik på det grønne logo ovenfor og prøv dig frem. Intet er bindende før du trykker bestil til allersidst i tegneprogrammet.

For at begynde indretning af badeværelset, skal du først vælge plantegningen. I programmet kan du selv tegne en plantegning til badeværelset eller vælge en af vores prædefinerede plantegninger til badeværelset, hvis en af disse matcher dit rum. Derefter kan du indtaste længder og bredde på rummets vægge samt tilføje skillevægge og øvrige detaljer som døre, vinduer og radiatorer på badeværelset.

Nu kan du så begynde at visualisere dit badeværelse, ved at tilføje fliser og klinker i alverdens farver og materialer og herefter findes et stort udvalg af møbler, spejle, håndvaske, brusere, toiletter. Med andre ord finder du et stort udvalg af badeværelseselementer, som du kan mikse og matche på kryds og tværs.

Så er det blot at lægge hovedet i blød, søge inspiration til badeværelse og lege designet af dit nye badeværelse.