Tegn dit
NYe BADEVÆRELSE

Gratis online tegneprogram

 

Tegn og indret dit badeværelse 

Her kan du selv tegne dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretning af et nyt badmiljø. Tegneprogrammet giver dig mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum.

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til dit lokale Bedre Bad-firma. Så kontakter vi dig. Vi deler gerne ud af vores inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver til det, som du har drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse. 

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan tegne med tegneprogrammet med det samme. Du vælger selv i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes om det, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen og kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Det gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det. God fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse.

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

Gennemgang af processen i tegneprogrammet

Her kan du selv tegne dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretning af et nyt badmiljø. Tegneprogrammet giver dig mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum.

Det er nemmere end det lyder at bruge det her tegneprogram til badeværelse. Klik på logoet her nederst på siden og prøv dig frem, intet er bindende før du trykker bestil til allersidst i tegneprogrammet.

Du vælger først plantegningen. Plantegningen kan du enten tegne selv, eller du kan vælge præ-definerede tegninger, hvis de matcher dit rum. Når du har valgt din plantegning, kan du indtaste længderne/størrelsen på rummet.

Herefter tilføjes evt. vægge og radiatorer i badeværelset og dets dør -og vinduer.

Nu kan du så begynde at visualisere dit badeværelse, ved at tilføje fliser og klinker i alverdens farver og materialer og herefter findes et stort udvalg af møbler, spejle, håndvaske, brusere, toiletter, hele molevitten.

Her kan du rigtigt begynde at designe badeværelset præcis som du ønsker.