NYHEDER FRA
BADUDSTILLINGEN & MERE TIL

Inspiration, trends og gode råd

 

Følg med i de nyeste trends og produkter fra branchens bedste brands inden for badeværelser og energiløsninger. Vi fortæller også om opdateringer af bademiljøerne i udstillingen – nye badeværelsesmøbler, -tilbehør, vandhaner, toiletter og meget mere.

Når lidt ikke er nok, så har vi mere til dig. Følg Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart på Facebook og Instagram – så går du ikke glip af noget til dit nye bademiljø eller energioptimering af din bolig.

 

600m2 badudstilling – officielt åbent

 

Fra d. 5. marts er det nye Bedre Bad – Bedre Energi Center officielt åbent og fyldt med bademiljøer. Kom forbi – du kan både møde vores inspirerende badkonsulent Helle og vores Certificerede Vådrumsinstallatør og Energivejleder. Læs mere i begivenheden på Facebook.

Udstillingen ligger i HUSET Middelfart, og den første søndag i hver måned afholdes 'Søndag i HUSET' med forskellige temaer inden for renovering og byggeri, så du har masser af muligheder for at samle inspiration og gode råd til hele boligen. Du kan også gå på oplevelse i den 28.000 m² store byggeudstilling udvendig.

 

De seneste nyheder

Få gratis proff. rådgivning om energioptimering d. 5/11

Læs mere…

Bestil tid hos badkonsulenten

Læs mere…

Vi havde mange besøgende til temadag

Læs mere…

En totalløsning gør kunderne trygge

Læs mere…

Mød os på Livsstilsmesse 2017 på Valdemars Slot – 3.-5. juni

Læs mere…