Begivenheder
DER ER TIL FOR DIG

Når du vil have det hele med

 

I løbet af året holder vi temadage omkring badeværelser og energiløsninger i Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart – og vi er med, når HUSET Middelfart afholder 'Søndag i Huset' i den 28.000 m² store byggeudstilling. Herunder finder du en liste over kommende events i udstillingen. 


knudsen24. september 2017

Start dine baddrømme med professionel rådgivning

Det får du helt gratis – søndag den 24. september kl. 10.00-14.00 i Huset i Middelfart!

For at dit nye badeværelse bliver lige det, du drømmer om, så få fagmandens gode råd med fra start. - Sådan undgår du ubehagelige overraskelser under vejs og får god inspiration og detaljer du måske ikke selv lige havde med i overvejelserne.

Som Certificerede Vådrumsinstallatører med flere hundrede badeværelser i bagagen, kendskab til de nyeste tendenser på markedet og altid fagligheden omkring hvad love og regler for vådrum siger med i løsningen – så er du i trygge hænder, når dine baddrømme skal realiseres.

Mød vores Certificerede Vådrumsinstallatører i HUSET søndag den 24. september fra 10 til 14 – og lad os tage en uforpligtigende snak om, hvordan dine baddrømme kommer godt fra start og bliver til stor glæde for hele familien hverdag i mange år frem.

Kl. 10.30 og kl. 11.30 vil der på standen være et kort inspirerende indlæg om badtendenser, love & regler for området og hvordan vi styrer processen med alle håndværkere i et professionelt flow.

Vi ses i HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2 i Middelfart.

 

  


14. oktober 2017

Arrangement med fokus på energirenovering af din bolig.