Få bedre komfort og spar penge ved at energioptimere din bolig

boegskov

Kontakt os og aftal en tid, hvor du kan få personlig vejledning af en Certificeret Energivejleder

De små energiforbedringer der giver stor værdi 

Blot en ændret indstilling på fyret eller isolering af et par rør kan betyde en markant reduktion i din boligs energiforbrug. Det er ofte små ændringer, der kan få stor betydning for varmeregningen og boligens værdi. Tager du kontakt til os, får du professionel og erfaringsfyldt rådgivning på hvordan du kan energioptimere din bolig og dermed spare penge på varmeregningen og øge boligens salgsværdi - hvem har ikke lyst til det? Specielt fordi den service vi tilbyder er helt uforpligtende.

Der er masser at vinde ved energioptimering af hus. Det kan dog synes uoverskueligt at finde ud af, hvordan man gør det, ligesom frygten for, at det betyder store udgifter og rod, afholder mange. Men sådan behøver det slet ikke at være. Gennem Bedre Bad – Bedre Energi er du sikret en totalløsning, hvor vi varetager opgaven fra A-Z. Det vil sige at vi står ved din side, når du har brug for ekspertviden til opgaven. Vi udfører håndværket og efterlader naturligvis ikke opgaven før at alle spor fra renoveringsarbejdet er fjernet. Prisen er aftalt på forhånd, så der er ikke nogle overraskende fakturaer.

Mød vores Certificerede Energivejledere i Byggecentrum. Kontakt os og få opsat et møde med en Certificeret Energivejleder. Så finder vi en tid til en uforpligtigende snak om, hvordan du kan spare penge på energien og få bedre komfort i din bolig.

Vi ses i Byggecentrum Middelfart, Hindsgavl Allé 2 i Middelfart.

Læs mere om energi her: