Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart Fyn/Jylland ApS
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
Tlf.:
Email:

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende enheden. Ingen personlige oplysninger gemmes i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan blokerer eller sletter du cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på hjemmesiden:

Hjemmesiden anvender cookies, for at huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for organisationens ønsker om at optimere sitet og evt. samarbejdspartnere og annoncører. På nuværende tidspunkt bruger vi ikke cookies i forbindelse med annoncering. Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

  • Google Analytics anvendes til statistiske formål.
  • Facebook interagerer med brugeren, hvis der klikkes på et Facebook-plugin, eller hvis brugeren allerede er logget på Facebook.

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk

Websitet anvender ingen annoncenetværk.

7. Brug af personoplysninger

Visse funktioner kræver at besøgende afgiver personlige oplysninger. Disse data beskyttes i henhold til Persondataloven og deles ikke med tredjepart. Oplysningerne anvendes alene til det formål, hvortil de af afgivet og slettes, når formålet ikke længere eksisterer.

Nyhedsmail: Tilmelding kræver angivelse af personlige oplysninger.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bedre Bad Aps, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 43995323 og tryk 2. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.