Tegn dit
NYe BADEVÆRELSE

Gratis online tegneprogram

 

Tegn og indret dit badeværelse 

Her kan du selv tegne dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretning af et nyt badmiljøet. Tegneprogrammet giver dig mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum.

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til dit lokale Bedre Bad-firma. Så kontakter vi dig. Vi deler gerne ud af vores inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver til det, som du har drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse. 

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan tegne med tegneprogrammet med det samme. Du vælger selv i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes om det, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen og kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Det gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det. God fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse.

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram