INSPIRATION TIL
NYT BADEVÆRELSE

Drømmebadeværelset starter i Middelfart

Oplev de bedste produkter til badeværelset

I HUSET Middelfart, Danmarks største byggeudstilling, byder Bedre Bad - Bedre Energi Center alle velkommen til en af landets største og flotteste badudstilling med inspiration til drømmebadeværelset. Du finder 600 m2 med ideer til badeværelset.

Vi har mange bademiljøer med de nyeste trends og produkter fra branchens største og bedste brands som f.eks. Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Vola, Unidrain, BWT, Glassolutions og Quooker.

bedre bad bedre energi center udstillingbedre bad bedre energi center udstilling billede

Inspirerende bademiljøer

I de flot opstillede bademiljøer kan du opleve produkterne helt tæt på og få et ”hands on” indtryk af, hvordan de vil fungere i hverdagen. Der er lige fra vandhaner og toiletter til badeværelsesmøbler og -tilbehør. Udstillingens åbningstider starter hver dag fra kl. 10.

Klik her for at se adresse og kontaktoplysninger

 

Gratis rådgivning

Udstillingen er bemandet med dygtige fagfolk, der altid står klar med råd, inspiration og vejledning til badeværelset – og såmænd også energiforbedringer. Du kan booke en tid her, så du har en badkonsulent helt for dig selv.

bedre-bad-raadgivning

Tegn din drøm om nyt badeværelse

Her på siden kan du selv prøve at tegne dit badeværelse i vores gratis online tegneprogram og få gode ideer til indretning af badeværelset. Læs mere her.

Events og nyt i udstillingen

Udover inspiration og gode tilbud til dit badeværelse afholder vi løbende forskellige begivenheder, hvor vi tager aktuelle temaer op og henter spændende eksperter ind, der kan inspirere og rådgive dig på højeste niveau. Hvis du vil følge med i nyheder og events i badeværelsesudstillingen, så følg os her på Facebook

 
What do you want to do ?
New mail