INSPIRATION TIL
NYT BADEVÆRELSE

Drømmebadeværelset starter i Middelfart

 

Når vi siger Middelfart, tænker du sandsynligvis ikke verdens navle som det allerførste. Det er okay, vi forstår. Byen er for de fleste noget, der passeres i larmende tavshed, hvis man krydser Lillebælt. Men når det handler om inspiration til badeværelset, så tør vi godt råbe, at Middelfart er præcis det: verdens navle.

For her ligger HUSET Middelfart, Danmarks største byggeudstilling. Og i ”HUSET” finder du Bedre Bad - Bedre Energi Center, som er landets måske flotteste udstilling med inspiration til drømmebadeværelset.

Oplev de bedste produkter til badeværelset

Du finder 600 m2 med ideer til badeværelset. Vi har opstillede bademiljøer med de nyeste trends og produkter fra branchens største og bedste brands som f.eks. Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, INR, ASPEN, Vola, Unidrain, Viega og Quooker.

bedre bad bedre energi center udstillingbedre bad bedre energi center udstilling billede

Inspirerende bademiljøer

I de flot opstillede bademiljøer kan du opleve produkterne helt tæt på og få et ”hands on” indtryk af, hvordan de vil fungere i hverdagen. Der er lige fra vandhaner og toiletter til badeværelsesmøbler og -tilbehør.

Det er faktisk ret smart – og udstillingens åbningstider starter hver dag fra kl. 10. Find vej til drømmebadeværelset her.

Gratis rådgivning

Endnu smartere er det, at udstillingen er bemandet med ret så dygtige fagfolk, der altid står klar med råd, inspiration og vejledning til badeværelset – og såmænd også energiforbedringer. Du kan endda booke en tid, så du har en badkonsulent helt for dig selv.

bedre-bad-raadgivning

Tegn din drøm om nyt badeværelse

Her på siden kan du selv prøve at tegne dit badeværelse i vores gratis online tegneprogram og få gode ideer til indretning af badeværelset. Læs mere her.

Events og nyt i udstillingen

Udover inspiration og gode tilbud til dit badeværelse, afholder vi også løbende forskellige begivenheder, hvor vi tager aktuelle temaer op og henter spændende eksperter ind, der kan inspirere og rådgive dig på højeste niveau. Hvis du gerne vil følge med i nyheder, events som sker i badeværelsesudstillingen, så følg os her på Facebook